تبلیغات
فایل باران - معرفی و دانلود فایل کامل پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد

فایل باران

پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد

  • پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد
    پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد در 23 صفحه ورد قابل ویرایش
    دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 29 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 23

    قیمت فایل: 3,000 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

    پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد در 23 صفحه ورد قابل ویرایش

    كارآفرین و كارآفرینی:

    كارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امكاناتی كه در اختیار داریم.
    كارآفرینی كسی است كه توانایی آنرا دارد تا فرصتهای كسب و كار را ببیند و آنها را ارزیابی كند، منابع لازم را جمع‌آوری و از آنها بهره‌برداری كرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید.
    كارآفرین كسی است كه دارای ابتكار عمل و خلاقیتهای جدید و نوآوری در مقایسه با دیگران و برای رسیدن به هدفهای اقتصادی تلاش می‌كند.
    «خصوصیات روحی، حرفه‌ای، ذهنی، شخصیتی یك فرد كارآفرین»
    الف: ویژگیهای عمومی:
    1) خودباوری 2) ریسك پذیری 3) هدایت و رهبری 4) خلاقیت 5) آینده‌نگری.
    ب) صفات بارز:
    1) اعتماد به نفس 2) استقلال رای 3) خوش بینی 4) نیاز به كامیابی 5) منفعت شناسی 6) ایستادگی 7) سخت كوشی و پشتكار 8) مردم داری 9) انتقاد پذیری 10) نوآوری 11) ابتكار 12) انعطاف پذیری 14) دوراندیشی 15) اراده 16) پیشقدمی 17) اشتیاق به انجام كارهای بزرگ 18) توانایی ریسك پذیری

    ج) رفتار حرفه‌ای كارآفرینی
    1) گزینش درست حرفه 2) الگو قراردادن افراد موفق 3) اصلاح نكات ضعف 4) برنامه ریزی 5) قبول مسئولیت 6) اعتماد به كاركنان 7) داشتن ظاهری مناسب 8) قدرت تصمیم‌گیری 9) در زمان حال زندگی كردن.

    د) ذهنیت كارآفرین
    1) احساس رضایت از كار 2) فعالیت اندیشمندانه 3) محدود نكردن ذهن به فعالیتهای روزمره 4) خوش خلق 5) سازماندهی فكری 6) داشتن ذهنیت مثبت
    هـ) پرورش ذهنیت مثبت
    1) متمركز كردن ذهن به فعالیتهای مثبت 2) گزینش اهداف مثبت در كار خود 3) معاشرت با كسانیكه اندیشه كارآفرینی داشته و به آنها عمل می‌كند. 4) پرهیز از اندیشه های منفی 5) در دست گرفتن مهار ذهن و باور كردن آن برای بهره‌گیری بهتر 6) گوش به زنگ بودن برای استفاده از فرصتها 7) رها كردن فكرهایی كه نتیجه دلخواه به بار نمی اورد 8) انتخاب محیط زندگی با نیازها 9) باور داشتن استعدادهای خود 10) با فعالیت تنشهای ذهنی را دور ساختن.
    و) عادتها و رفتارهای كارآفرین
    توجه: ایجاد عادتهای خوب و دشوار است اما همینكه بدست آید به دارایی مهمی تبدیل می‌شود، كار آفرین در وضعیت فشار دائمی به سلامت فكری و بدنی نیاز دارد و برای مواجه با تنشها نكات زیر برای كارآفرین ضرورت دارد.
    1) میانه روی در خوردن و آشامیدن 2) استراحت كافی 3) خودداری از استعمال دخانیات 4) جدا كردن امور مهم از امور فوری 5) بیدار شدن از خواب 2 یا 3 ساعت زودتر از حد معمول 6) برنامه ریزی برای فعالیتهای مهم روز بعد قبل از خواب 7) حفظ عاداتی كه كسب نموده است.
    امید است با كسب عادات و صفات مذكور و حفظ آن كارآفرینانی موفق بوده شغلی را انتخاب نمایندكه:
    1) مورد رضای خداوند متعال باشد 2) مورد نیاز جامعه باشد 3) با فرهنگ جامعه اسلامی مطابقت داشته باشد 4) در توان مادی و جسمی خودتان باشد.

    یكی از مهمترین احتیاجات موجودات از بدو تولد نیاز به خوراك می باشد . انسانها از دوران ماقبل از تاریخ برای تهیه خوراك خود تلاشهای زیادی انجام داده اند .

    و با گذشت زمان به پیشرفتهایی در زمینه تهیه انواع مواد غذایی و مصرف آن دست یافته‌اند.

    اما این امر با مشكلاتی هم روبرو بود از قبیل تارخی مصرف كم و انقضاء زود ، امكانات كم بهداشتی و نفوذ میكروبها و ... كه هریك مانع بزرگی در برابر رفع این نیاز بودند .

    با رشد تكنولوژی و صنعت بصورت مدرن امروزی انسانها به علم پاستوریزاسیون دست یافتند و توانستند در كارخانجات و كارگاهها مواد غذایی را بصورتهای گوناگون بسته بندی و كنسرو كنند بطوریكه تا مدتهای زیادی قابل استفاده باشند .

    یك نمونه از این محصولات بسته بندی شده رب گوجه فرنگی می باشد كه تقریبا در تمام خوراكیها بكار برده می شود .

    ایران در تولید این محصول از اوایل انقلاب به حد خودكفائی رسید و كارخانجات زیادی به آن اقدام نمودند .

    ارمغان تكنولوژی

    گام نهادن در مسیر خوشبختی و یا تسریع در نابودی حیات و زندگانی ؟

    هدف از پیشرفت چیست ؟

    همواره انسان خاكی در رسیدن به بهترین ها كه خود آن را پیشرفت نامیده است .

    بسیاری چیزها را از كف داده است و اگر این آخری سلامتی باشد به معنای از دست رفتن حیات بشری است دانشمندان و مخترعان از یك سو دائما وسایل راحتی انسان را اختراع و روشهای نوین بهزیستی را معرفی می كنند و از سوی دیگر با معضلات پیش آمده كه با آن مقابله می شود آنهایی اند كه بچشم می‌آیند ولی آنهایی كه از دیده پنهانند آرام آرام ضربات مخرب خود را بر زندگی انسان وارد می كنند .

    سمومی كه از راه دسته از معضلات تكنولوژی قرن است كه حیات انسانی را شدیدا به خطر انداخته است . سموم دفع شده از كارخانجات صنعتی پس از ورود به خاك از طریق ریشه گیاهان به نسوج آن نفوذ می كند . گیاهان پر مصرفی ماننده كرفس ، جعفری ، هویج و ... كه عمدتا در غذای روزانه انسان قرار دارد و ماده ای سمی به نام سورالنس دارند كه شدیدا سرطان زا بوده و DNA ( دی ان آ ) را تخریب می كنند .از آخرین خبرها استنباط می شود كه قارچهای خوراكی نیز آرام آرام به غذاهای سمی تبدیل شده اند .

    سم یافت شده در این گیاهان گوشتی باعث بروز تورمورهای بدخیم ریه شده است كه میزان آمار آن روز به روز افزایش می یابد و این همه ارمغان تكنولوژی است كه خود به یك مهمان ناخوانده تبدیل شده است و هر روز كه پیش می رویم بر تعداد آنها نیز افزوده می شود .

    اساسنامه

    فرآیند تولید رب و تاریخچه كارخانه :

    كارخانه رب مشهد در سال 1365 در روستای حیدرآباد از توابع نیشابور در زمین به مساحت 7000 متر مربع احداث و تحت عنوان سهامی خاص در سال 1367 ثبت و آغاز بكار كرد محصولات تولیدی این كارخانه رب گوجه فرنگی ، پوره سبزیجات و كمپوت می باشند كه سالانه حدود 11000 تن از این محصولات به بازار عرضه می شوند .

    نحوه تولید رب در كارخانه :

    نحوه تولید رب در این كارخانه بدین صورت است كه گوجه فرنگی وارد شده به كارخانه پس از عبور از باسكول كه جهت وزن كردن گوجه هایی كه وارد كارخانه می شود و بعد از آن در حوضچه تخلیه می شود و بعد از شستشو و رسوب زدایی شستشو داده می شود و توسط نوار لورت به نواری است بزرگ كه از حوضچه به طرف دستگاه خردكن حركت می كند و در این قسمت گوجه فرنگی خرد شده و مقداری حرارت داده می شود و از صافیها عبور می دهند كه آب گوجه فرنگی از تفاله های آن جدا شده و در این مرحله آب گوجه فرنگی در مخزنهایی ذخیره و به تعلیظ كننده ها  ( اوپراتورها ) هدایت می شود و پس از انجام پاستوریزاتور توسط دستگاههای مخصوص عملیات پركردن قوطی ها و دربندی ( سیمر ) انجام می شود .

    حال قوطی های حاوی رب را از تونل پخت عبور می دهند و پس از سرد كردن ، خشك كردن آنها را اتیكت زده و بسته بندی می كنند و توسط پالت تراك  به انبار هدایت می كنند .

    آب مصرفی :

    شركت رب مسماء توسط چاههایی كه در اطراف كارخانه حفر شده استفاده می شود و مقدار زیادی از آب مصرفی را از لوله كشی شهری استفاده می كنند و تانكرهای بزرگی را برای ذخیره آب وجود دارد تا در زمان بی آبی از آنها استفاده كنند و آبهای مصرفی از چاهها را بعد از تصفیه مصرف می شود برای شستشو گوجه های مصرفی و دیگر محصولات

    قیمت فایل: 3,000 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :